Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Ananassalsa
Ananas
½-1 stk
Vårløk
½ pakke
Gul paprika
1 stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Kyllingspyd
Krydrede kyllingspyd
300 g
Urterømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 610 kcal
- Fett 18 g
- Karbohydrater 68 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er ananasen umoden? La den modne på kjøkkenbenken i 1–2 dager før du tilbereder retten.
- Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
- Ananassalsa: Kutt skallet av ananasen og skyll vårløken. Kutt ananasen og paprikaen i terninger, og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk halve chilien. Bland sammen ananasen, vårløken, paprikaen og chilien i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og salt.
- Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek spydene i 3–4 minutter på hver side.
- Urterømme: Ha lettrømmen over i en skål, bland inn persilladen og smak til med litt salt.