Ingredienser
1 pers
Allergener
- Egg,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
Nudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
½ pakke
Pak choy og rødløk
Pak choy
1 stk
Rødløk
1 stk
Stekt lyrfilet i ingefærsaus
Lyrfilet (Fisk)
165 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 547 kcal
- Fett 12 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland de ferdigkokte nudlene og de stekte grønnsakene sammen i en bolle. Vend inn sausen fra stekingen av fisken og eventuelt litt pepper.
- Nudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Pak choy og rødløk: Skyll pak choyen og del den i grove biter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok grønnsakene i 1 minutt, og krydre med litt salt. Ha dem deretter over på en tallerken.
- Stekt lyrfilet i ingefærsaus: Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1 minutt på den ene siden, eller til den er godt brunet. Snu fisken og ha over soya- og ingefærsausen og 1 ss smør. Gi det hele et raskt oppkok. Dryss chiliflakene over retten.
- God middag!
- Restetips: Ha resten av nudlene i en suppe, wok eller i en thaisalat.