Kyllingfilet og kremet pasta med grønnkål, gulrot og Grande Premium
20-30

Kyllingfilet og kremet pasta med grønnkål, gulrot og Grande Premium

Pasta med kremet saus er en favoritt på mange middagsbord. Med kylling og grønnkål blir resultatet både sunt, smakfullt og mettende.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Pastasaus

sjalottløk
Sjalottløk
½–1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
½ pakke
grønnkål
Grønnkål
50 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Vann
1 dl

Penne

casarecce
Casarecce (Hvete)
100–200 g

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1046 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 121 g
  • Protein 86 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har rester igjen, ha resten av pastaen, kyllingen og grønnsakene i en ildfast form. Dryss over litt ost, og stek pastaen i ovnen ved 200 grader i omtrent 10 minutter. Vips, en deilig pastagrateng.

  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
  2. Pastasaus: Skrell sjalottløken og gulroten. Finhakk sjalottløken, og kutt gulroten i to på langs, og deretter i skiver på skrå. 
  3. Penne: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  4. Pastasaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Skru ned temperaturen til middels varme. Tilsett sjalottløken og gulroten, og stek videre i 2 minutter. Ha i crème fraîchen, hønsebuljongen og 1 dl vann. La det hele småkoke i 5 minutter, og vend inn grønnkålen. Smak til med persilladen og grovkvernet pepper.
  5. Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
  6. Vel bekomme!