15-20
Laktosefri
Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med coleslaw, stekt mais og hjertesalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- gluten
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- aluminiumsfolie
Pulled pork
Pulled jalapeño pork
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Coleslaw
Grønt eple
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Lime
½ stk
Stekt mais
Maiskorn
1 pakke
Hvetetortillaer
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
½-1 pakke
Hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 932 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 101 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også servere maisen kald uten å steke den hvis du heller ønsker det.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet i ovnen, uten aluminiumsfolien, i omtrent 5 minutter til.
- Coleslaw: Skyll eller skrell eplet. Grovriv eplet på et rivjern. Ha eplet og hodekålen i en serveringsskål, og vend inn aiolien. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
- Stekt mais: Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen (se tips).
- Hvetetortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
- Hjertesalat: Skyll og kutt hjertesalaten i strimler.
- Servering: Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen.