Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- vann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
Mezze maniche (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
½ ss
Ragu på mørkokt svinebog
Gul løk
½ stk
Spinat
50 g
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Mørkokt svinebog med rosmarin og salvie
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl
Tilbehør
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 825 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 83 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt mer vann i sausen hvis du syns den blir for tykk.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Ragu på mørkokt svinebog: Skrell og grovhakk løken. Skyll spinaten, paprikaen og tomaten. Kutt paprikaen og tomaten i store terninger, og kutt kjøttet i tynne skiver. Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.
- Ragu på mørkokt svinebog, fortsettelse: Ha i tomaten, oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakkene og 2 dl vann i kjelen, og kok opp. Skru ned varmen til middels og la det det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering.
- Pasta, fortsettelse: Sil vannet av pastaen, ha den tilbake i kjelen, og vend inn ½ ss smør.
- Tilbehør: Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.