15-20
Tortillawraps med skivet kyllingfilet i kormasaus, kålsalat og urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- hvete,
- gluten,
- mandler,
- melk
Basisvarer
- sukker
- vann
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
Kålsalat
Rødløk
½ stk
Lime
½–1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ss
Kyllingfilet i kormasaus
Skivet kyllingfilet
300 g
Rødløk
½ stk
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½ glass
Kokoskrem
½ pakke
Vann
½ dl
Tortillalefser
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
4 stk
Urtedressing med tomat
Tomat
1 stk
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 778 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 88 g
- Protein 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Kålsalat: Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, ½ ss sukker og saften fra limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering (se tips).
- Kyllingfilet i kormasaus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av løken fra punkt 2, og stek det hele i 1–2 minutter til, eller til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Rør inn kormapasten, kokoskremen og ½ dl vann. Kok opp, og la det småkoke til resten av retten er klar.
- Tortillalaefser: Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
- Urtedressing med tomat: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten sammen med urtedressingen i en serveringsskål.
- Servering: Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og urtedressingen.