20-30
Roede
Krydderstekt laks med fullkornscouscous og agurk- og tomatsalat
Stekt laks smaker ekstra godt med sennep- og dillkrydder! Med luftig couscous og agurk- og tomatsalat, er dette en rask og sunn fiskerett.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- margarin
Couscous
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Agurk- og tomatsalat
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Krydderstekt laks
Laksefilet (Fisk)
270 g
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
½ pakke
Margarin (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 648 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 55 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan stekes i ovnen på 180 grader varmluft i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
- Couscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
- Agurk- og tomatsalat: Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Bland agurken, tomaten, yoghurten og persilladen sammen i en serveringsskål. Vend om et par ganger før servering. Server gjerne yoghurten for seg selv hvis du heller vil det.
- Krydderstekt laks: Krydre fisken med kryddermiksen med sennep og dill. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss margarin. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
- God middag!
- Laks: 125 g Couscous: 100 g Agurk- og tomatsalat: 160 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).