Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
135 g
Grønnsaker og kryddersmør
Gulrot
1 stk
Sommerkål
½–1 bit
Reddiker
½ bunt
Kryddersmør (Melk, Laktose)
1 pakke
Svinenakke
Svinenakke i skiver
300 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 831 kcal
- Fett 50 g
- Karbohydrater 59 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene.
- Grønnsaker og kryddersmør: Skrell og kutt gulroten i skiver. Skjær ut stilken på kålen og kutt den i centimeter tykke strimler. Skyll og kutt av stilken på reddikene og del dem i to. Ha grønnsakene i det kokende vannet og la det koke i omtrent 3 minutter. Hell av vannet og tilsett urtesmøret i kjelen, og vend det inn med grønnsakene.
- Svinenakke: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på begge sider, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre kjøttet med sitruskrydder og litt pepper.
- God middag!