15-20
Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte brød og frisk yoghurt er dette en smakfull middag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
Suppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
Krydderstekte kikerter
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Pitabrød
Pitabrød (Hvete, Rug)
2–4 stk
Til servering
Koriander
½–1 bunt
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 725 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 97 g
- Protein 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Suppe: Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
- Krydderstekte kikerter og grønnsaker: Skrell og riv gulrøttene på et rivjern, eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha gulrøttene og spinaten i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydderet og litt salt.
- Pitabrød: Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
- Til servering: Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over suppen ved servering. Server yoghurten ved siden av.