Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- soyasaus
- olje
Ris
Jasminris
135 g
Ingefær-coleslaw
Gulrøtter
2 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Seinnuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Smør (Melk)
½ ss
Tilbehør
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 946 kcal
- Fett 49 g
- Karbohydrater 91 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande chilimajonesen inn med kålen, gulrøttene og ingefærblandingen for en fyldigere coleslaw. Nuggetsene kan varmes i ovnen, på et stekebrett med bakepapir i omtrent 15 minutter ved 200 grader varmluft.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Ingefær-coleslaw: Skrell og grovriv gulrøttene. Ha den snittede kålen og gulrøttene i en salatbolle og vend inn ingefærblandingen (se tips). Smak til coleslawen med litt soyasaus.
- Seinuggets: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek seinuggetsene i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme.
- Tilbehør: Server chilimajonesen til retten. God middag!