Hvor mange skal spise?
Kylling i fullkornspita med hjertesalat, agurk og hvitløksdressing
20-30
Roede
+49
20-30
Roede
+49
Torskefilet med smørdampet kål og bacon, eple og ponzusmør
15-20
Laktosefri
+109
15-20
Laktosefri
+109
Nachos med kylling, salsa, guacamole og rømme
20-30
Glutenfri
+89
20-30
Glutenfri
+89
Pasta med svinestrimler og pepperoni i mild ostesaus
15-20
+49
15-20
+49
Rød dott
Fort gjort
Pannestekt torsk med ovnsbakte poteter og smørsaus
15-20
Glutenfri
+119
15-20
Glutenfri
+119
Portobellosopptacos med avokadokrem og syltet rødløk
20-30
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar
20-30
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar
Pannestekt laks med agurksalat, poteter og rømmedressing
20-30
Roede
Glutenfri
+79
20-30
Roede
Glutenfri
+79
Rød dott
Fort gjort
Fiskegrateng med råkost, appelsin og kokte poteter
20-30
+49
20-30
+49
Rød dott
Italiensk
Spezzatino di manzo – Italiensk storfegryte med grønne linser, persille og grove bagetter
30-45
Laktosefri
+99
30-45
Laktosefri
+99
Rød dott
Fort gjort
Vegetarpizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing
20-30
Vegetar
+79
20-30
Vegetar
+79
Sitruskrydret svinefilet med grønne bønner, brokkoli, hvitløkspoteter og karriremulade
30-45
Laktosefri
Glutenfri
30-45
Laktosefri
Glutenfri
Cheeseburgere med stekt løk, ovnsbakte poteter og aioli
15-20
+79
15-20
+79
Pannestekt torsk med gulrøtter, grovknuste poteter og soyasmør
20-30
Laktosefri
+99
20-30
Laktosefri
+99
Velg middager for uke 41
Din første levering blir Søn(09.oktober)/Man(10.oktober)