Kylling satay og syrlig råkostsalat med agurk
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Peanøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Lime
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
Kyllinglårfilet
180 g
Sataysaus
1 glass
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 501 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 3 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt finhakket chili og fiskesaus i salaten for mer smak, men vær forsiktig med fiskesausen.
Del agurken i to, og bruk en skje til å skrape ut den myke agurkkjernen. Skrell gulroten og rødløken. Kutt agurken, gulroten og rødløken i tynne skiver. Grovhakk korianderen fra urtepakken. Persillen skal brukes i en annen rett. Bland alt sammen, og smak til med limesaft, salt og pepper (se tips).
Skjær kyllingen i biter. Ha litt olje i en middels varm stekepanne, og stek kyllingbitene til de er lett gylne. Hell over sataysausen, og la det småkoke i 7–8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Server kylling satay og syrlig råkostsalat. Dryss over peanøttene ved servering.
God middag!