Kylling satay og syrlig råkostsalat med agurk

Kylling satay og syrlig råkostsalat med agurk

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Peanøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Lime
½–1 stk
Koriander
½–1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter)
Kyllinglårfilet
180 g
Sataysaus
1 glass
(Peanøtter)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
501 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
3 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt finhakket chili og fiskesaus i salaten for mer smak, men vær forsiktig med fiskesausen.

Del agurken i to, og bruk en skje til å skrape ut den myke agurkkjernen. Skrell gulroten og rødløken. Kutt agurken, gulroten og rødløken i tynne skiver. Grovhakk korianderen fra urtepakken. Persillen skal brukes i en annen rett. Bland alt sammen, og smak til med limesaft, salt og pepper (se tips).
Skjær kyllingen i biter. Ha litt olje i en middels varm stekepanne, og stek kyllingbitene til de er lett gylne. Hell over sataysausen, og la det småkoke i 7–8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Server kylling satay og syrlig råkostsalat. Dryss over peanøttene ved servering.
God middag!