Meksikanske street food-tacos med pulled pork
30-40

Meksikanske street food-tacos med pulled pork

Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie
  • olje

Topping

kjerneblanding
Kjerneblanding
1 pakke
mexican BBQ
Mexican BBQ (Sulfitt)
1 pakke
koriander
Koriander
1 bunt

Pulled pork og maistortillaer

Sous vide svinebog med jalapeno
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
maistortillaer
Maistortillaer
10 stk

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
rød chili
Rød chili
1 stk
reddiker
Reddiker
1 bunt
rødløk
Rødløk
½ stk
mango
Mango
1 stk
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 822 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen og det meksikanske grillkrydderet i 1–2 minutter. Ha kjerneblandingen over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
  3. Pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i 5–10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
  4. Maistortillaer: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.   
  5. Tilbehør: Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel tilbehøret på et serveringsfat, og ha chilimajonesen i en serveringsskål.
  6. God middag!