Laktosefri
Glutenfri
Kylling i rød curry
med sprø grønnsaker og jasminris4.25 (1142)
Under 20 min
10 Ingredienser
En god og varmende curry som tar deg på en reise til Thailand. Hell currysausen over jasminrisen, og nyt en fantastisk smakseksplosjon.
En god og varmende curry som tar deg på en reise til Thailand. Hell currysausen over jasminrisen, og nyt en fantastisk smakseksplosjon.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- pepper
- olje
Jasminris
135 g
Rødløk
½ stk
Grønn paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Lime
1 stk
Rød currypaste
1 ss
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 680 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan steke grønnsakene i en egen stekepanne, og tilsette den kokte risen. Smak til med soyasausen.
Tilbered risen som anvist på pakken (se tips).
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll pak choyen, og kutt den i strimler. Skjær kyllingen i strimler. Behold fettet på kyllingen, det smelter i pannen og gir god smak. Kutt limen i to.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er gyllen, og legg den over på en tallerken. Ha rødløken og paprikaen i pannen, og stek det i 3–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og tilsett ønsket mengde av currypasten. Stek det hele i 1–2 minutter. Tilsett kokoskremen, hønsebuljongen og 1 dl vann. Kok opp, og smak til med soyasausen og litt saft fra limen. Vend inn pak choyen rett før servering.
Kutt resten av limen i båter, og server båtene til retten.
God middag!