Kyllingkjøttboller med grønnsaksris og hvitløksdressing

Kyllingkjøttboller med grønnsaksris og hvitløksdressing

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Jasminris
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Karri
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Gulrot
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Kyllingkjøttboller
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

OBS!! riktig bilde med hvitløksdressing?? Bland gjerne inn hvitløksdressingen sammen med grønnsaksrisen om du ønsker.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Hakk hvitløken, kutt gulrot, squash, og paprika i terninger. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek grønnsakene i 3-4 minutter. Ha i karrien det siste minuttet av steketiden.
Vend grønnsakene inn i risen når den er ferdigkokt, og hold kjelen varme på lav varme frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek kyllingkjøttbollene i 5-6 minutter, til de er gylne og gjennomvarme.
Server Kyllingkjøttboller med grønnsaksris og hvitløksdressingen.
God middag!