Kyllingpasta med fullkornspenne, spinat og revet Grande Premium
Roede

Kyllingpasta med fullkornspenne, spinat og revet Grande Premium

4.05 (294)
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
  • salt
  • pepper
Fullkornspenne
100–200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Urtemiks
1 pakke
Tomatpuré
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Moste tomater
½ flaske
Grønne erter
125 g
Olje
1 ts
Vann
2 dl
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 680 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen for seg selv i en stekepanne sammen med hvitløk. Vend den inn i pastaen et par minutter før servering.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og tørk spinaten, og kutt tomaten i terninger. 
 Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen, løken og hvitløken i et par minutter. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha i tomatpuréen, og stek videre i et par minutter. Vend inn grønnsaksbuljongen og de moste tomatene. Skyll tomatflasken med 2 dl vann, og ha det i kjelen. Kok opp, og la kjøttsausen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn de grønne ertene, spinaten og tomatterningene et par minutter før servering. Smak til med salt og pepper. 
 Topp retten med den revne Grande Premium-osten og chiliflakene.
100 g Tomatsaus med kylling og grønnsaker: 350 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 440 kcal.
God middag!