Kyllingspyd med krydret ris og agurk- og mangochutneysalat
20-30
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingspyd med krydret ris og agurk- og mangochutneysalat

Disse kyllingspydene er ferdigkrydrede og klare for grillen eller stekepannen. Den friske agurksalaten blir smaksatt av mangochutney og er nydelig tilbehør.

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Krydret ris

fullkornsris
Fullkornsris
125 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Agurk- og mangochutneysalat

gulrøtter
Gulrøtter
200 g
rød paprika
Rød paprika
1 stk
agurk
Agurk
1 stk
mangochutney
Mangochutney
1 glass

Kyllingspyd

krydrede kyllingspyd
Krydrede kyllingspyd
300 g
Olje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 583 kcal
  • Fett 10 g
  • Karbohydrater 85 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill kyllingspydene på grillen! Du kan også servere en lett dressing til retten.

  1. Krydret ris: Tilbered risen som anvist på pakken. Vend kryddermiksen inn i den ferdigkokte risen.  
  2. Agurk- og mangochutneysalat: Skrell gulrøttene og rens paprikaen. Kutt gulrøttene og agurken i strimler på langs med en grønnsaksskreller. Kutt paprikaen i strimler. Bland sammen grønnsakene, mangochutneyen, litt salt og pepper i en skål. La salaten stå på benken frem til servering.
  3. Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte. 
  4. God middag! 
  1. Kylling: 125 g Ris 100 g Salat: 150 g Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).