Thaisuppe med lyrfilet, gulrot, pak choy og nystekt brød

Fort gjort

Thaisuppe med lyrfilet, gulrot, pak choy og nystekt brød

Retten har ingen vurdering
Under 15 min
5 Ingredienser
Her får du en ferdig laget aromatisk thaisuppe med delikat hvit fisk og friske grønnsaker. Dypp det varme brødet i suppen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Lyrfilet
325 g
(Fisk)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 614 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 60 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne suppen med litt koriander eller frisk hakket rød chili for ekstra smak!

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. 
 Skyll pak choyen, og skrell gulrøttene. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. 
 Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
God middag!
God middag!