Pepperonipizza med aromasopp, rødløk og ruccolasalat
15-20
Laktosefri

Pepperonipizza med aromasopp, rødløk og ruccolasalat

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • olivenolje

Pepperonipizza

rødløk
Rødløk
½–1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g
pepperonipølse i skiver
Pepperonipølse i skiver
1 pakke

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 909 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 97 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

  1. Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
  2. Pepperonipizza: Skrell rødløken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i tynne skiver.
  3. Pepperonipizza, fortsettelse: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med pepperonien, soppen og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
  4. Topping: Skyll ruccolaen, og ha den i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp pizzaen med ruccolaen ved servering.