Laksewok med soya- og ingefærsaus, brokkoli, lime og fullkornsris
20-30
Laktosefri

Laksewok med soya- og ingefærsaus, brokkoli, lime og fullkornsris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt

Fullkornsris

fullkornsris
Fullkornsris
125 g

Laksewok med soya- og ingefærsaus

lime
Lime
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
brokkoli
Brokkoli
1 stk
kvernet laksefilet
Kvernet laksefilet (Fisk)
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Olje
½ ts

Topping

koriander
Koriander
1 bunt
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 630 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 63 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Finriv skall fra limen over woken for et lite sitrusting. Du kan også ha i litt fersk chili eller chilisaus for litt hete.

  1. Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Laksewok med soya- og ingefærsaus: Del limen i to. Skrell og kutt rødløken og gulroten i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og del brokkolistilken i strimler. 
  3. Laksewok med soya- og ingefærsaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksedeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del laksedeigen i mindre biter, og tilsett grønnsakene. Stek videre i omtrent 4 minutter under omrøring. Ha i soya- og ingefærsausen, og gi woken et raskt oppkok. Smak til med saften fra limen og salt (se tips). 
  4. Topping: Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen og sesamfrøene ved servering.
  5. God middag!