20-30
Laktosefri
Laksewok med soya- og ingefærsaus, brokkoli, lime og fullkornsris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- fisk,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
Fullkornsris
Fullkornsris
125 g
Laksewok med soya- og ingefærsaus
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkoli
1 stk
Kvernet laksefilet (Fisk)
300 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Olje
½ ts
Topping
Koriander
1 bunt
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 630 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 63 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv skall fra limen over woken for et lite sitrusting. Du kan også ha i litt fersk chili eller chilisaus for litt hete.
- Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Laksewok med soya- og ingefærsaus: Del limen i to. Skrell og kutt rødløken og gulroten i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og del brokkolistilken i strimler.
- Laksewok med soya- og ingefærsaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksedeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del laksedeigen i mindre biter, og tilsett grønnsakene. Stek videre i omtrent 4 minutter under omrøring. Ha i soya- og ingefærsausen, og gi woken et raskt oppkok. Smak til med saften fra limen og salt (se tips).
- Topping: Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen og sesamfrøene ved servering.
- God middag!