Ingredienser
1 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- olje
Krydderris
Basmatiris
125 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Butter chicken
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
Rød paprika
1 stk
Butter chicken-paste
½–1 glass
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 906 kcal
- Fett 48 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland resten av crème fraîchen sammen med litt grovhakket agurk og hvitløk. Smak til med limesaft, salt og pepper. Server dressingen ved siden av retten.
- Krydderris: Tilbered risen som anvist på pakken, men ha kryddermiksen i kokevannet.
- Butter chicken: Skjær kyllingen i strimler. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Rens og kutt paprikaen i store terninger.
- Butter chicken, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek kyllingen i 3–4 minutter, og ha i paprikaen og ønsket mengde av butter chicken-pasten. La det surre i 1 minutt, og ha i crème fraîchen. Kok opp, og smak til med salt.
- Nyt måltidet!