Butter chicken med paprika og krydderris
15-20
Glutenfri

Butter chicken med paprika og krydderris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • olje

Krydderris

basmatiris
Basmatiris
125 g
tyrkisk krydder
Tyrkisk krydder
1 pakke

Butter chicken

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
180 g
rød paprika
Rød paprika
1 stk
butter chicken-paste
Butter chicken-paste
½–1 glass
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 906 kcal
  • Fett 48 g
  • Karbohydrater 74 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland resten av crème fraîchen sammen med litt grovhakket agurk og hvitløk. Smak til med limesaft, salt og pepper. Server dressingen ved siden av retten.

  1. Krydderris: Tilbered risen som anvist på pakken, men ha kryddermiksen i kokevannet.
  2. Butter chicken: Skjær kyllingen i strimler. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Rens og kutt paprikaen i store terninger. 
  3. Butter chicken, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek kyllingen i 3–4 minutter, og ha i paprikaen og ønsket mengde av butter chicken-pasten. La det surre i 1 minutt, og ha i crème fraîchen. Kok opp, og smak til med salt. 
  4. Nyt måltidet!