Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris
15-20
Glutenfri
Vegetar

Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

    Basmatiris

    basmatiris
    Basmatiris
    125 g

    Indisk vegetargryte

    indisk vegetargryte
    Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
    600 g

    Tomatraita

    tomat
    Tomat
    1 stk
    raita
    Raita (Melk, Laktose)
    1 pakke

    Topping

    koriander
    Koriander
    1 bunt
    cashewnøtter
    Cashewnøtter (Cashewnøtter)
    1 pakke
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 687 kcal
    • Fett 29 g
    • Karbohydrater 86 g
    • Protein 20 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å fremheve cashewnøttenes gode smaker, kan du også riste dem i en middels varm og tørr stekepanne.

    1. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
    2. Indisk vegetargryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
    3. Tomatraita: Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og raitaen i en serveringsskål.  
    4. Topping: Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips).