20-30
Laktosefri
Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Grønnsaker
Råkostmiks
300 g
Tobladssalat
50 g
Tilbehør
Tortillalefser (Hvete)
2–4 stk
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½-1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 826 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 90 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil, kan du steke råkostmiksen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek råkostmiksen i omtrent 2 minutter, til den har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
- Grønnsaker: Ha råkostmiksen og salaten i hver sin skål. Bland litt olje og eddik med råkostmiksen.
- Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
- Servering: Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og curry- og mangodressingen.