Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing
20-30
Laktosefri

Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik

Panert torsk

panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Grønnsaker

råkostmiks
Råkostmiks
300 g
tobladssalat
Tobladssalat
50 g

Tilbehør

tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
2–4 stk
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½-1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 826 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 90 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil, kan du steke råkostmiksen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek råkostmiksen i omtrent 2 minutter, til den har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
  3. Grønnsaker: Ha råkostmiksen og salaten i hver sin skål. Bland litt olje og eddik med råkostmiksen.
  4. Tilbehør: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  5. Servering: Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og curry- og mangodressingen.