Steinsoppkremet kyllingform med brokkoli, basmatiris og tomatsalat
20-30
Glutenfri

Steinsoppkremet kyllingform med brokkoli, basmatiris og tomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • soyasaus
  • pepper
  • salt

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
125 g

Steinsoppkremet kyllingform

brokkoli
Brokkoli
1 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
2 dl
steinsoppulver
Steinsoppulver
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
½ pakke
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Vann
½ dl
Soyasaus (Soya)
½ ss

Tomatsalat

tomat
Tomat
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 818 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 64 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Steinsoppkremet kyllingform: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt løken i tynne skiver.
  4. Steinsoppkremet kyllingform, fortsettelse: Rør sammen matfløten, ½ dl vann, steinsoppulveret, buljongen, ½ ss soyasaus og litt pepper i en stor ildfast form. Krydre kyllingen med salt og pepper. Fordel løken i formen, og ha kyllingen oppå. Stek kyllingen i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Fordel brokkolien oppå kyllingen de siste 15 minuttene av steketiden.
  5. Tomatsalat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen i en skål, og tilsett tomatterningene og balsamicovinaigretten. 
  6. Vel bekomme!