15-20
Wrap med sprø sei, friske grønnsaker og sweet chili-saus
Sprø sei, pakket i tortilla med friske grønnsaker og toppet med en søt chilisaus, er perfekt i en aktiv hverdag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Fisk
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Grønnsaker
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mais
1 pakke
Tilbehør
Tortillalefser (Hvete)
1 pakke
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 799 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 123 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rømme eller yoghurt, passer det godt til denne retten.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Fisk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
- Grønnsaker: Skrell gulroten, og kutt den og agurken i tynne staver. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og riv hjertesalaten i biter. Sil laken av maisen, og skyll den. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
- Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
- Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og chilisausen.