Pasta med bacon og tomatsaus

Pasta med bacon og tomatsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
Penne
250 g
Løk
1 stk
Hvitløk
1-2 fedd
Baconterninger
150 g
(Soya, Laktose)
Hakkede tomater
1 boks
Fløte-/rømmemiks
1 pakke
Salt
Rød paprika
1/2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne baconet i egen skål på bordet istedenfor å blande sammen med tomatsausen.

Sett over en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta.
Pasta skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Hakk løk og finhakk hvitløk.
Varm opp en stekepanne og stek baconterningene til de er sprø og gylne.
Ha dem over på et tørkepapir og la dem renne av seg. Fres løk og hvitløk i 1–2 minutter i baconfettet som er igjen i stekepannen.
Tilsett hakkede tomater i stekepannen og la det småkoke i 3–5 minutter. Rør inn rømmemiks og bacon, og smak til med salt og pepper (se tips).
Kutt paprika i strimler og skyll knaskerøttene. Ha grønnsakene i hver sin skål på bordet.
Server pasta med tomat- og baconsaus og grønnsaker.
God middag!