Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- bygg,
- fisk,
- hvete,
- rug,
- melk,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Ørretburger
Ørretburger med cheddar og urter (Fisk, Melk, Laktose)
260 g
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk
Grønnsaker
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Servering
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 743 kcal
- Fett 47 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag gjerne en salat av ternet agurk, tomat og litt av chilimajonesen.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Ørretburger: Fordel ørretburgerne på et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i 5 minutter.
- Grønnsaker: Skyll tomaten, salaten og agurken, og skrell gulrøttene. Kutt tomaten i skiver, salaten i strimler og agurken og gulrøttene i staver.
- Ørretburger, fortsettelse: Del burgerbrødene og varm dem sammen med burgerne i ovnen i 2 minutter.
- Servering: Sett sammen burgerne slik du ønsker og server grønnsaksstavene og dippsausene til.
- God middag!