Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
Pasta al forno
Pasta mezze maniche (Hvete)
200 g
Bolognese med kjøtt (Selleri)
600 g
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Spinatsalat med balsamicovinaigrette
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 971 kcal
- Fett 37 g
- Karbohydrater 117 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke ønsker å gratinere pastaen, kan den serveres med bolognesen, osten og salaten til.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
- Pasta al forno: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Spinatsalat med balsamicovinaigrette: Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten. Bland sammen grønnsakene, spinaten og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper.
- Pasta al forno, fortsettelse: Ha den kokte pastaen over i en smurt ildfast form. Fordel bechamelsausen og bolognesesausen over pastaen, og strø den revne osten over. Stek pastaen øverst i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen.
- Bellissimo!
- Restetips: Ta vare på middagsrestene i en matboks i kjøleskapet. Spis det til lunsj i løpet av de nærmeste dagene.