Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- salt
- pepper
- olje
Ostekremet pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Pastavann
1 dl
Grønnsaker og kylling
Gul paprika
1 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Grønne erter
125 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 805 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 65 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Ostekremet pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men la det være igjen 1 dl av vannet i kjelen med pastaen.
- Grønnsaker og kylling: Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den har fått en stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Varm opp stekepannen til middels høy varme igjen, og ha i litt ny olje om det trengs. Stek paprikaen og gulroten i omtrent 3 minutter. Ha i ertene og kyllingen, varm opp, og krydre med litt salt og pepper.
- Ostekremet pasta, fortsettelse: Bland crème fraîchen, buljongen og osten inn med den ferdigkokte pastaen og pastavannet fra steg 1. Vend det hele godt sammen, og la osten smelte i sausen.
- Vel bekomme!