Glutenfri
Meksikansk bowl med pulled pork, bønner og avokadohummus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Jasminris
135 g
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Chiliflak
½–1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Tomat
1 stk
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Mais
1 pakke
Rødløk
½–1 stk
Avokadohummus
1 pakke
Hvitløksdressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 828 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server chiliflakene ved siden av retten hvis du ikke er så glad i sterk mat. Vend gjerne løken og tomaten inn med avokadohummusen, for en enda mer spennende hummus!
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av steketiden. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
Skyll tomaten, limen og korianderen. Hell laken av maisen. Kutt tomaten i terninger, limen i båter og grovhakk korianderen. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Server risen i skåler, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med avokadohummusen, hvitløksdressingen og korianderen, og server limebåtene til.
God middag!