Stekt lyrfilet med trøffelrisoni, paprika og løk
Laktosefri

Sekt lyrfilet med trøffelrisoni

paprika og løk
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Risoni
½ pakke
(Hvete)
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Trøffelolje
½–1 pakke
Vann
1 dl
Smør
½ ss
(Melk)
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Lyrfilet
165 g
(Fisk)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 633 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risonien som anvist på pakken. Finriv halve Grana Padanoen på et rivjern, og kutt resten i tynne skiver. 
Skyll og rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen i grove strimler og løken i tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i omtrent 4 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken.    
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med persilladen. 
 Spar på omtrent 1 dl av kokevannet før vannet siles fra risonien. Ha risoenen tilbake i kjelen og vend inn den revne osten, ½ ss smør og spe med kokevannet til en kremete konsistens. Smak til med grønnsaksbuljongen, trøffeloljen, litt salt og pepper. 
Topp retten med resten av osten. God middag!  
God middag!