Laktosefri
Sekt lyrfilet med trøffelrisoni
paprika og løkRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- smør
- olje
- salt
- pepper
Risoni
½ pakke
Grana Padano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Trøffelolje
½–1 pakke
Vann
1 dl
Smør
½ ss
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Lyrfilet
165 g
Persillade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 633 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 65 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risonien som anvist på pakken. Finriv halve Grana Padanoen på et rivjern, og kutt resten i tynne skiver.
Skyll og rens paprikaen og skrell løken. Kutt paprikaen i grove strimler og løken i tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i omtrent 4 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med persilladen.
Spar på omtrent 1 dl av kokevannet før vannet siles fra risonien. Ha risoenen tilbake i kjelen og vend inn den revne osten, ½ ss smør og spe med kokevannet til en kremete konsistens. Smak til med grønnsaksbuljongen, trøffeloljen, litt salt og pepper.
Topp retten med resten av osten. God middag!
God middag!