#holdnorgeigang

Vi jobber med mange fantastiske småleverandører over hele landet. De er fotsoldatene i norsk matproduksjon, og de stiller opp så det holder akkurat nå, i denne tiden hvor krise preger de fleste samfunn i verden.

For oss er de heltene, som hver dag, året rundt, jobber for å få norske kvalitetsprodukter hjem til middagsbordene våre. Vi hadde ikke klart oss uten dem.

Godtlevert og Adams matkasse har bevisst jobbet med mindre leverandører i ti år, og våre innkjøpere er alltid på jakt etter nye, små og lokale gårdbrukere og produsenter. Vi kommer til å fortsette å invitere dem inn til oss med produktene sine, som ellers ikke hadde nådd frem til ditt middagsbord.

Hils på noen av våre helter

Godtlevert

Brødrene Ringstad

Brødrene Ringstad bruker sin lange erfaring og fagkunnskap til å levere smakfulle, ferske og kortreiste kvalitetsprodukter av kjøtt. Dyrene som blir slaktet kommer fra flere gårder i Rakkestadområdet. Gris, storfe, lam og kalv går i dag igjennom eget verdikonsept. Gjennom tett samarbeid med leverandørbøndene er Brødrene Ringstad sikre på godt dyrevelferd.

Les mer om Brødrene Ringstad

Godtlevert

Huseby Gård

Huseby Gård dyrker forskjellige grønnsaker med hovedvekt på salater, blomkål, kinakål og squash. Huseby Gård stiller høye krav for å oppnå ønsket kvalitet på produktene. Familien Huseby driver i dag gården i Lier og det er i dag femte generasjon som driver gården siden oppstart i 1890.

Les mer om Huseby Gård

Godtlevert

Vang Gård

I dag jobber familien Gjestvang hele tiden med nye avlinger, som vil gjøre den norske vekstsesongen enda lengre. Et eksempel er rosettkålen. I Norge er Vang gård alene om å dyrke denne krysningen mellom rosenkål og grønnkål, og rosettkålen kan høstes lenge etter at snøen har lagt seg på åkrene på Toten.

Les mer om Vang Gård