Informasjon om koronaviruset


Denne siden vil bli oppdatert fortløpende (sist oppdatert 13.03.20).

Det er mye spørsmål rundt koronaviruset og hvordan det påvirker Godtlevert. Vi følger situasjonen nøye og tilpasser oss for å opprettholde en trygg og god tjeneste for alle kundene våre.

Vi opplever for øyeblikket stor pågang, men leverer matkasser over hele landet som planlagt. Vi får mye spørsmål og vil forsøke å svare alle fortløpende.

Vi endrer leveringsrutinene midlertidig

Vi setter matkassen i fra oss på utsiden (sjåføren ringer på). Du får en SMS når matkassen er levert. Inntil videre tar vi ikke med oss returpapp tilbake. Ved nye endringer rundt levering vil vi varsle fortløpende.

Hygiene og renhold

Vi har strenge retningslinjer om at ansatte som viser tegn til symptomer ikke jobber, i henhold til anbefalinger fra norske helsemyndigheter. Retningslinjene gjelder både de som jobber med pakking av matkasser, men også sjåfører, lagerpersonale og andre som kan være i kontakt med produktene, enten de er våre ansatte eller samarbeidspartnere.

Vi har alltid strenge hygienerutiner, slik som god håndhygiene, arbeidsklær og rengjøring, disse følger vi naturligvis opp ekstra tett i denne perioden.

Bestilling av matkasse

For de som ønsker å bestille matkasse fra oss leverer vi som normalt over hele landet.

Bestilling av dagligvarer

Vi kommer nå til å innføre en begrensing i antall dagligvarer hver kunde får bestille sammen med matkassen. Dette gjør vi for å forhindre hamstring og sørge for at alle som ønsker å bestille dagligvarer har muligheten til dette. Dagligvarer finner du på Min-Side. Vi opplever stor pågang, og derfor vil det kun være mulig å legge til maks 6 artikler av hver dagligvare.

Betaling og endringsfrist

Fristen for endringer og avbestilling går ut tirsdag klokken 23:59 uken før levering. Dersom du ligger inne med en generert bestilling etter fristen har utløpt, vil denne fortsatt bli levert. Du som kunde vil ikke bli belastet før du har mottatt matkassen.

Har du spørsmål?

Vi svarer på alle spørsmål fortløpende, men har lengre responstid enn normalt på grunn av stor pågang. Ønsker du å komme i kontakt med kundeservice klikk her.