Informasjon om koronatiltak- Det er helt trygt å bestille matkasser fra oss


Denne siden vil bli oppdatert fortløpende (sist oppdatert 15.02.21).

Det er mange spørsmål rundt koronaviruset og hvordan det påvirker Godtlevert. Vi følger situasjonen nøye og tilpasser oss for å opprettholde en trygg og god tjeneste for alle kundene våre.

Først vil vi understreke at Mattilsynet har slått fast at det er helt trygt å bestille matvarer hjem. Det finnes ingen kjente tilfeller av smitte via mat eller pakninger. Les mer om det her og her.

Vi opplever for øyeblikket stor pågang, men leverer matkasser over hele landet som planlagt. Vi får mye spørsmål og vil forsøke å svare alle fortløpende.

Vi endret leveringsrutinene allerede i mars og benytter oss fortsatt av de samme, strenge rutinene for smittevern

Vi setter matkassen fra oss på utsiden (sjåføren ringer på). Du får en SMS når matkassen er levert. Inntil videre tar vi ikke med oss returpapp tilbake. Husk å slippe sjåføren inn i blokken om du bor i leiligheten, settes matkassen utenfor døren din. Du kan oppdatere beskjed til sjåfør med ditt leilighetsnummer her. Ved nye endringer rundt levering vil vi varsle fortløpende.

Hygiene og renhold

Vi har alltid strenge hygienerutiner, slik som svært god håndhygiene, rene arbeidsklær og jevnlig og grundig rengjøring, disse følger vi naturligvis opp ekstra tett i denne perioden. I tillegg har vi desinfeksjon av alle overflater i alle rom tilknyttet til vårt produksjonslokale.

Vi følger alle råd om å minimere nærkontakt og har derfor nye rutiner rundt pauser og plass mellom medarbeidere i pakkeriet. De ansatte følges opp kontinuerlig, med opplæring og påminnelse av hygienerutiner, vi kontrollerer at alle ansatte er symptomfrie og følger gitte alle hygienerutiner for å sikre en trygg leveranse.

Du kan fortsatt få noen utenlandske varer i matkassen. I følge myndighetene er det ingenting som tyder på at viruset smitter gjennom overflater, produkter, emballasje, mat eller drikke, men at det er syke mennesker som er smittebærende. Mattilsynet anser det derfor som svært lite sannsynlig at man kan bli smittet ved å motta en matkasse hjem. Spesielt da våre varer oppbevares og lagres i minst 2 døgn. For å være på den sikre siden anbefaler vi, som alltid, å vaske frukt og grønnsaker.

Les mer om hvilke tiltak mattilsynet anbefaler her, og om hvordan smitten spres her.

Bestilling av matkasse

For de som ønsker å bestille matkasse fra oss, leverer vi som normalt over hele landet.

Bestilling av dagligvarer

Vi kommer nå til å innføre en begrensing i antall dagligvarer hver kunde får bestille sammen med matkassen. Dette gjør vi for å forhindre hamstring og sørge for at alle som ønsker å bestille dagligvarer har muligheten til dette. Dagligvarer finner du på Min-Side. Vi opplever stor pågang, og derfor vil det kun være mulig å legge til maks 6 artikler av hver dagligvare.

Betaling og endringsfrist

Fristen for endringer og avbestilling går ut tirsdag klokken 23:59 uken før levering. Dersom du ligger inne med en generert bestilling etter fristen har utløpt, vil denne fortsatt bli levert. Du som kunde vil ikke bli belastet før du har mottatt matkassen.

Har du spørsmål?

Vi svarer på alle spørsmål fortløpende, men har lengre responstid enn normalt på grunn av stor pågang. Ønsker du å komme i kontakt med kundeservice klikk her.