Laktosefri
Laksefilet med teriyakismørsaus
kokte poteter og ovnsbakte grønne grønnsakerNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Rødløk
1 stk
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Laksefilet
270 g
Teriyakisaus
1 pakke
Smør
2 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 678 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel løkbåtene og wokmiksen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg fiskestykkene på toppen, og krydre den med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i 8–10 minutter.
Smelt 2 ss smør i en liten kjele, og rør inn teriyakisausen. Hold sausen varm frem til servering.
God middag!
