Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus
Laktosefri

Laksefilet med teriyakismørsaus

kokte poteter og ovnsbakte grønne grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Småpoteter
300 g
Rødløk
1 stk
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Smør
2 ss
(Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
678 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
53 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft. 
 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel løkbåtene og wokmiksen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Legg fiskestykkene på toppen, og krydre den med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i 8–10 minutter. 
 Smelt 2 ss smør i en liten kjele, og rør inn teriyakisausen. Hold sausen varm frem til servering. 
God middag!