Gode, lokale råvarer

I Godtlevert er vi svært opptatt av å levere ferske råvarer av høy kvalitet. Vi velger leverandører som tilpasser seg våre behov og stiller strenge krav til kvalitet. Gjennom et tett samarbeid over flere år, er vi stolte av våre leverandører og det vi får til i fellesskap: smakfulle middager, høy matsikkerhet og best kvalitet.

Våre leverandører

Godtlevert bilde
Alna

Alna er en tradisjonsrik og solid produksjonsbedrift som strekker seg helt tilbake til 1938, da under navnet Alna Margarinfabrikk. I dag er bedriften eid av brødrene Jahn Christian og Jørn Ulrichsen. Alna har over 200 egenproduserte varelinjer innen margarin, majoneser, majonesbaser, salater, dressinger, sauser og kokte og skrelte egg. Jørn er Alnas produktutvikler, og hans lidenskap er å utvikle nye smaker.

alna.as

Godtlevert bilde
Bjertnæs & Hoel

Bjertnæs & Hoel dyrker poteter for Godtlevert langs Vestfoldkysten. Gjennom samarbeidet med dem, har vi funnet de potettypene som passer best for våre kunder. Potetene kommer i forpakninger tilpasset våre menyer. Plantene er avhengige av gode jord-, sol-, og vannforhold for å vokse, og Bjertnæs & Hoel er sertifisert etter kvalitetsstandarden Global GAP (Good agricultural practice). Bjertnæs & Hoel representerer to familier som har drevet til landbruk i årevis.

bogh.no

Godtlevert bilde
Brødrene Ringstad

Gjennom erfaring og fagkunnskap leverer Brødrene Ringstad smakfulle, ferske og kortreiste kvalitetsprodukter av kjøtt. Dyrene kommer fra gårder i Rakkestadområdet. Selskapet setter dyrenes levevilkår i fokus ved å ha tett kontakt med bøndene. Egne verdikonsepter for gris, storfe, lam og kalv sikrer også god dyrevelferd.

brodr-ringstad.no

Godtlevert bilde
Cemo Gourmet

Cemo er vår leverandør av pesto, kryddere og andre tørrvarer. Gjennom det tette samarbeidet mellom Cemo og vårt matfaglige team, har vi skreddersydd krydderblandinger til rettene vi leverer. Alt er pakket i delikate poser og glass, og porsjonert til en smakfull middag uten rester.

cemo.no

Godtlevert bilde
Ferdigmat Torungen

Varemerket Torungen eies av Ferdigmat AS. Mange forbinder varemerket med god og kortreist mat fra Sørlandet. De har sterke relasjoner til lokale fiskerier og landbruk, og råvarene de bruker er hentet rett fra havet. Ferdigmat AS er en solid produsent av hverdagsmat og tradisjonskost. I dag driver de en moderne produksjon i Arendal, der de setter fokus på matsikkerhet og nyutvikling.

torungen.no

Godtlevert bilde
First Seafood

First seafood er vår hovedleverandør av fisk. I samarbeid med vårt matfaglige team, har selskapet skreddersydd sortimentet i form av sortering, fiskearter og vekt. Fra produksjonen i Ålesund, ønsker First seafood å levere det beste fra norske hav ut til alle kundene sine. For å oppnå den beste kvaliteten på sjømaten, blir fisken blant annet linefanget til havs, og frosset ned om bord i fartøyet.

firstseafood.no

Godtlevert bilde
Geia Food

Geia Food samarbeider med et stort nettverk av leverandører. De hjelper oss med viktige råvarer som blant annet pasta, nudler, kokosmelk og hakkede tomater. Varene får vi i tilpassede størrelser sånn at vi kan tilby våre kunder et bredt spekter av retter med inspirasjon fra hele verden.


geiafood.com/contact/offices/norway.aspx

Godtlevert bilde
Huseby Gård

Huseby Gård dyrker forskjellige grønnsaker med hovedvekt på salater, blomkål, brokkoli, kålrot og hodekål. Huseby Gård stiller høye kvalitetskrav til produktene sine. De bruker også moderne teknikker for å dyrke bærekraftig og miljøvennlige grønnsaker med lite bruk av kjemisk plantevern. Huseby Gård drives av familien Huseby i Lier. De er den femte generasjonen som har drevet gården siden oppstarten i 1890.

husebygaard.no

Godtlevert bilde
Honningcentralen

Honningcentralen ble etablert i 1927, og er et samvirke av både små og store birøktere. En av Honningcentralens leverandører er birøkter Knut Åge Floor. Han arvet 50 bikuber for 12 år siden, og siden den gang har antallet økt til 300. Honningcentralen leverer er et 100 prosent bærekraftig naturprodukt til oss. Kanskje har du fått Knut Åges honning levert i matkassen din?

honning.no

Godtlevert bilde
Jæder

Jæder har ligget i forkant av utviklingen på markedet siden oppstarten i 1896. De jobber hele tiden med å utforske nye smaker og konsepter, søke inspirasjon og kunnskap om råvarer, og tilberedning av mat. De ønsker å være et godt eksempel når det kommer til bærekraft i kjøttbransjen. Jæder har iverksatt en hel rekke bærekraftstiltak. Noen av dem er solcellepanel på taket av fabrikken, saltreduksjon og kontinuerlig arbeid for å tilpasse emballasje. De jobber også med å utvikle kjøttfrie produkter. 

jaeder.no

Godtlevert bilde
Kristiania Gourmet

Kristiania Gourmet har levert gode bakevarer siden 1993. Takket være bedriftens halvstekte brød, kan kundene våre spise nystekt brød til frokost eller lunsj. Du finner disse brødene og noen av deres ferdig oppskårede brød i dagligvareutvalget vårt. Vi bruker også hamburgerbrødene deres til hamburgerrettene våre.

kristianiagourmet.no

Godtlevert bilde
Lantmännen

De siste årene har belgvekster revolusjonert den grønne matlagingen. Med Lantmännens GoGreen-produkter, som ferdigkokte bønner og linser, er det lett for Godtlevert-kokkene å lage raske og enkle retter med smakfulle og proteinrike vekster. Produktene deres pakkes i tetra, som er et miljøvennlig alternativ til den gamle hermetikkboksen.

gogreen.no

Godtlevert bilde
Masala Magic

Da Niru Kumra startet bedriften i 2003, var målet å gjøre indisk mat like kjent som pizza og pasta i Norge. Masala betyr krydderblanding og magic betyr å trylle. Masalamagic hjelper oss med kryddersauser i små glass og annet indisk tilbehør. På den måten kan vi tilby autentiske indiske smaker.

masalamagic.com

Godtlevert bilde
Matpartner

Matpartner AS ble etablert i 1997, og holder til i et toppmoderne anlegg på Melhus, utenfor Trondheim. Produktene Matpartner produserer opprettholder en jevn og høy kvalitet med industriell stordrift. De har stor kompetanse på utvikling av nye smaker og konsepter, og tilbyr oss en rekke ulike supper og sauser. 

matpartner1.no

Godtlevert bilde
Miss Gin

Miss Gin er et innovativt eventyr som holder til på Hof i Vestfold. Med en mor og svigermor som nekter å spise vestlig mat, kan det fort gå slik at en maskiningeniør og en økonom kjøper seg et småbruk og blir Norges eneste produsenter av tofu. Tofu brukes som en god kjøtterstatning, og er en uunnværlig ingrediens i det sørasiatiske kjøkken. Godtlevert er stolte av å kunne tilby våre kunder norskprodusert tofu.

Godtlevert bilde
Måkestad

Gjennom T.L Måkestads store og nære nettverk av eksportører rundt om i verden, kan selskapet til enhver tid sikre sine kunder produkter av ypperste kvalitet. Derfor ønsker T.L Måkestad å være den foretrukne leverandøren av frukt, grønnsaker, egg og fjærfe. Måkestad er Godtleverts forlengede arm ute hos bonden. På den måten gjør de veien fra bonden til kunden kortest mulig, og slik oppnår vi høyest kvalitet ut til kunden.

makestad.no

Godtlevert bilde
Per's Kjøkken

Selskapet ble etablert av Per og Jorun Sørensen i 1961, og i dag drives firmaet av sønnen deres, Tore Sørensen. Per's Kjøkken hevder seg sterkt i NM i kjøttprodukter år etter år, og sikrer Godtlevert gode kjøttvarer av topp kvalitet. Det krever kompetanse for å være best innenfor produktkategoriene sine. Det er derfor Per's Kjøkkens stab består av alt fra fagutdannede pølsemakere og mesterkokker, til næringsmiddelteknologer. Alle produktene fra Per's kjøkken er helt uten allergener.

perskjokken.no

Godtlevert bilde
Platina Seafood

Platina Seafood er et norsk sjømatselskap med hovedkontor på Stranda. De tilbyr et bredt utvalg av produkter med hovedfokus på laks og ørret. Platina Seafood leverer fersk ørret til oss, og har også utviklet en rekke sunne og smakfulle lakseprodukter som lakseburgere og fiskegrateng.

platinaseafood.com

Godtlevert bilde
Prima Jæren

Gjennom sitt engasjement for norsk landbruk har Prima Jæren de siste årene opparbeidet seg en enorm kundemasse. De leverer varer av premium kvalitet. For å være Jæren Smak-produsent må bonden oppfylle en rekke krav. Dette for å sikre best mulig dyrevelferd. Alle produsenter følges godt opp, og de må følge en opplæringsplan. På den måten får de kompetansebeviset de trenger for å være produsent. Prima Jæren leverer produkter av svin, får og storfe til Godtlevert.

primajaeren.no

Godtlevert bilde
Rørosmeieriet

Rørosmeieriet er Norges fremste økologiske og Debio-sertifiserte meieri. De lager produkter av høy kvalitet, med opphav i rike mattradisjoner fra Røros-traktene, og med godt meierifaglig håndverk. Det første meieriet i området ble startet allerede i 1856. Siden den gang har meieriet utviklet seg til å bli et moderne mateventyr av de ressursene de har. Vi er stolte over å kunne lage menyer med Rørosmeieriets flotte, Spesialitetsmerkede og prisbelønte produkter i Godtlevert.

rorosmeieriet.no

Godtlevert bilde
SalMar

SalMar er en av verdens største og mest effektive produsenter av laks. God fiskevelferd er grunnlaget for SalMars virksomhet. De jobber systematisk for å skape et miljø hvor laksen trives og holder seg frisk, og integrerer bærekraft i alle deler av sin virksomhet.

https://www.salmar.no/

Godtlevert bilde
Staur foods

Staur foods er ledende på bakeprodukter i Norge. De holder til i Tolga, og leverer et bredt spekter av brødvarer som pizzabunner, multibrød og pitabrød. Som Forollhogna nasjonalparks nabo, er det naturlig for Staur å tenke renhet og naturlige råvarer. Derfor har de fokus på samfunnet rundt seg.

staurfoods.no

Godtlevert bilde
Tine

TINE lager produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner bygget gjennom mange år, og på en rekke meierier i Norge. De er en ledende og bærekraftig leverandør av meieriprodukter. Godtleverts sortiment fra TINE er nøye utvalgt, og er godt kjente produkter for kundene våre. Markedet utvikles hele tiden, og vi har et tett samarbeid med TINE slik at vareboken oppdateres kontinuerlig. TINE er melkebøndenes selskap, og vi er stolte av å samarbeide med dem. 

tine.no

Godtlevert bilde
Waldemars

Waldemars AS ble opprinnelig stiftet i 1992 av gründeren Hanna Khoury. Da han kom til Norge på begynnelsen av 70-tallet, hadde han med seg en dyp interesse og en klar filosofi innen matproduksjon. Han engasjerte seg raskt i å integrere spennende smaker fra det store utland i det norske markedet. Waldemars leverer i dag gryteretter, deigemner og noen salater til oss.

waldemarsas.no

Godtlevert bilde
Ytterøykylling

Ytterøy er en øy innerst i Trondheimsfjorden, en halvtimes fergetur fra Levanger. Kyllingproduksjonen på Ytterøy strekker seg helt tilbake til 1960-årene, som de første i landet med denne type gårdsvirksomhet. Ytterøykylling samarbeider med 21 lokale bønder der halvparten har mindre enn et kvarters reisevei fra fjøs til slakteri. Den andre halvparten kommer fra fastlands-Innherred, også det i et nærområde som sikrer kort transportvei. Dette bidrar til god dyrevelferd.


ytteroykylling.no

Godtlevert bilde
Åmli

Pannekaker med blåbærsyltetøy er en norsk klassiker som vi ville tilby kundene våre, men for å ha muligheten til det, måtte vi finne de beste ferdigpannekakene på markedet. Vi landet på pannekakene fra Åmli. Det lille bakeriet i skogen, med røtter tilbake til 1999, driver med tradisjonsrikt håndverk. De bruker alltid ferske egg og ekte smør fordi de har en lidenskapelig tro på alt som er naturlig godt og ordentlig hjemmelaget. 

amlikaker.no