Pizza bianca med bacon, tomat og Gran Biraghi

Pizza bianca med bacon, tomat og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
Liste
Liste
Bilder
Crème fraîche
1,5 dl
(Laktose)
Tzatzikikrydder
½ pakke
Klasetomat
1 stk
Rødløk
½-1 stk
Pizzabunn
1-2 stk
(Hvete, Rug)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Baconterninger
150 g
Kjørvel
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek baconet litt i stekepannen før du legger det på pizzaen. En sidesalat er aldri feil.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Bland sammen crème fraîche og tzatzikikrydder. Kutt tomaten i skiver og rødløk i tynne båter.
Legg pizzabunnene på en rist med bakepapir. Fordel crème fraîche, revet mozzarella, Gran Biraghi, tomat, rødløk og bacon på bunnene (se tips). Stek pizzaen i ovnen til osten er smeltet og gyllen.
Skyll kjørvel, og plukk bladene fra stilken. Topp nystekt pizza bianca med kjørvel og nykvernet sort pepper. 
God middag!