Pizza bianca med bacon, tomat og Gran Biraghi
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
Crème fraîche
1,5 dl
Tzatzikikrydder
½ pakke
Klasetomat
1 stk
Rødløk
½-1 stk
Pizzabunn
1-2 stk
Revet mozzarella
100 g
Gran Biraghi
1 pakke
Baconterninger
150 g
Kjørvel
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek baconet litt i stekepannen før du legger det på pizzaen. En sidesalat er aldri feil.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Bland sammen crème fraîche og tzatzikikrydder. Kutt tomaten i skiver og rødløk i tynne båter.
Legg pizzabunnene på en rist med bakepapir. Fordel crème fraîche, revet mozzarella, Gran Biraghi, tomat, rødløk og bacon på bunnene (se tips). Stek pizzaen i ovnen til osten er smeltet og gyllen.
Skyll kjørvel, og plukk bladene fra stilken. Topp nystekt pizza bianca med kjørvel og nykvernet sort pepper.
God middag!