Cæsarsalat med kylling og bacon servert med bagett
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Havre·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Bacon i skiver
150 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Romanosalat
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Bagetter
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger til salaten! Skjær litt brød i terninger. Vend terningene i litt olivenolje og ønsket krydder, og stek dem i ovnen i 6–7 minutter på 220 grader.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek bacon i ca. 4 minutter, eller til det er sprøtt og gyllent. Legg baconet til side i en skål. Del det i biter når det har kjølnet.
Varm stekepannen opp igjen til høy varme, og tilsett litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt.
Skyll romanosalat i kaldt vann, og del den i grove biter. Skrell og kutt rødløk i tynne skiver. Bland salaten og rødløken i en salatbolle, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Varm de grove bagettene i ovnen etter anvisning på pakken.
Vend kyllingen og baconet inn i salaten, og riv Grana Padano over salaten, server med bagett.
God middag!