Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ris
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Gluten·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- grovkvernet sort pepper
- salt
- smør
- soyasaus
- vann
Kyllinglår
1 pakke
Soyasaus
2 ss
Smør
1 ss
Grovkvernet sort pepper
Basmatiris
1 pakke
Vann
Salt
Finsnittet rødkål
200 g
Ingefær
2-3 ss
Lime
2 stk
Gulrot
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Sukkererter
1 pakke
Salt
Appelsin
1 stk
Koriander
½ bunt
Hoisinsaus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Deler du kyllingen i leddet, vil du korte ned steketiden.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Ha kyllinglårene i en ildfast form. Ha på soyasaus, smør og sort pepper (se tips). Sett formen i ovnen og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Det tar omtrent 25–30 minutter.
Ha rødkålen i en bolle. Skrap av skallet på ingefæren med en skje. Riv ingefæren på den fine delen av et rivjern. Ha ingefæren over i bollen med rødkål og klem over saften av 1 lime.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell gulroten og riv den på den groveste delen av et rivjern. Kutt sukkererter i strimler og hakk koriander. Skrell appelsinen og kutt den i biter. Ha gulrot og sukkererter i bollen med rødkål. Ha over olivenolje, salt og pepper, og smak til med mer limesaft. Vend inn appelsinbiter og koriander rett før servering.
Server kyllinglår med ris, asiatisk coleslaw og hoisinsaus.
God middag!