medisterkake og julepølse med rødkål,rotmos og kokte poteter

medisterkake og julepølse med rødkål,rotmos og kokte poteter

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Brun saus
    200 g
    (Hvete, Melk, Laktose)
    Eple
    1 stk
    Rødkål
    1 pakke
    Poteter
    350 g
    Rotmos
    400 g
    Medisterkaker
    200 g
    Julepølse
    200 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    kok potetene i ca 20 minutter eller til det er møre.
    kok potetene i ca 15 minutter eller til de er gjennomkokte.
    Kok opp en kjele med vann, og varm rødkål og brun saus (i posene) i ca 10 minutter.
    Snitt julepølsene, og stek julepølser og medisterkaker i 4-5 minutter på hver side, eller til gjennomstekt.
    kutt opp 1 eple i terninger.
    Hell så rødkål, rotmos og brunsausen i hver sin servering skål og avslutt med vende inn eplene i rødkålen.
    God middag!