medisterkake og julepølse med rødkål,rotmos og kokte poteter
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
Brun saus
200 g
Eple
1 stk
Rødkål
1 pakke
Poteter
350 g
Rotmos
400 g
Medisterkaker
200 g
Julepølse
200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
kok potetene i ca 20 minutter eller til det er møre.
kok potetene i ca 15 minutter eller til de er gjennomkokte.
Kok opp en kjele med vann, og varm rødkål og brun saus (i posene) i ca 10 minutter.
Snitt julepølsene, og stek julepølser og medisterkaker i 4-5 minutter på hver side, eller til gjennomstekt.
kutt opp 1 eple i terninger.
Hell så rødkål, rotmos og brunsausen i hver sin servering skål og avslutt med vende inn eplene i rødkålen.
God middag!