Julepølse og medisterkaker med rødkål, rotmos og poteter

Julepølse og medisterkaker med rødkål, rotmos og poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Eple
1 stk
Rødkål
1 pakke
Poteter
350 g
Rotmos
400 g
Medisterkaker
200 g
Julepølse
150 g
Olje
Vann
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med litt rørte tyttebær!

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Kok opp ca. 1,5 liter vann i en kjele, og varm rotmosen, rødkålen og den brune sausen (med emballasjen på) i vannet i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Lag små snitt i overflaten på julepølsene, og stek dem sammen med medisterkakene i 4-5 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Ha rotmosen, rødkålen og den brune sausen i hver sin beholder for servering. Kutt eplet i terninger, og vend epleterningene inn i rødkålen rett før servering.
God middag!