Pasta bolognese med sopp og fullkornspasta

Pasta bolognese med sopp og fullkornspasta

3.97 (223)
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje eller smør
  • salt
  • sukker
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Rød chili
½–1 stk
Minisjampinjong
100 g
Bolognese med kjøtt
500 g
(Selleri)
Salt
Sukker
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne sopp og chili for seg, om de rundt bordet ikke er så glad i det. Stek da soppen i en kjele, ha på chili og kok deretter ut kjelen med balsamico. Smak til med salt, pepper og sukker.

Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta.
Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Finhakk chili og del soppen i to eller fire, avhengig av størrelsen. De minste kan forbli hele. Stek soppen i en bredbunnet kjele i 5–6 minutter. Ha på chili og la den steke med i et par minutter. Tilsett bolognesesausen, varm forsiktig opp og la sausen småkoke i 5–10 minutter under omrøring. Smak til med salt, pepper og sukker.
Server spagetti med kjøttsaus og sopp. Riv over grana padano ved servering.
God middag!