One pot med kylling, karri og koriander

One pot med kylling, karri og koriander

4.22 (180)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Poteter
400 g
Rødløk
1 stk
Gulrot
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Rød currypaste
¼ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
3 dl
Prinsessefilet av kylling
350 g
Salt
Lett matfløte
1 dl
(Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

«One pot» betyr alt i én gryte. Smakene bygges og utvikles underveis utifra hva man har i. Én gryte gir mindre oppvask, og dermed blir alt litt enklere! I tillegg blir det så god smak. Potetene kan kokes og serveres ved siden av om du heller vil det. Synes du sausen er bitter, tilsett en klype sukker.

Vask poteter og skrell gulrøtter. Kutt potetene i terninger, og gulrot, rødløk og paprika i skiver. Del kyllingen i mindre biter.
Forvarm en vid kjele til medium til sterk varme. Stek kyllingen sammen med currypaste og olje, til den har fått en stekeflate. Tilsett potetterninger og grønnsaker. Stek videre i 3-4 minutter, mens du rører underveis. Tilsett buljong og vann, og kok opp under lokk. La dette småkoke under lokk til potetene er møre, det tar omtrent 10-15 minutter.
Skyll og hakk koriander. Strø den over retten ved servering.
Når potetene er møre, tilsett en skvett matfløte. Smak til med currypaste, salt og pepper.
Server one pot med kylling, karri og koriander.
500 g Energiinnhold: 420 Kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!