Kylling med kokosris og spinat-og granateple salat

Kylling med kokosris og spinat-og granateple salat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • extra virgin olivenolje
  • malt kanel
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Kyllinglår
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Malt kanel
1 ts
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Jasminris
1 pakke
Kokosmasse
50 g
Vann
Chiliflak
¼ pakke
Mangochutney
1 glass
Spinat
1 pakke
Granateple
1 stk
Koriander
1 bunt
Extra virgin olivenolje
2 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Granateple inneholder mye farge og har lett for å sprute litt når du renser det. Ta granateple inn i en brødpose når du renser det så slipper du rosa prikker på hele kjøkkenet.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne med olje, del kyllingen i leddet og stek kyllingen 2-3 minutter på hver side. Ha kyllingen over i en ildfast form, bland sammen meksikansk grillkrydder og kanel. Gni krydderet på kyllingen og sett formen i ovnen og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Dette tar omtrent 20-25 minutter, avhengig av størrelsen på kyllingen og hvor godt den er brunet.
Kok risen som anvist på pakken, tilsett kokosmassen samtidig som risen. Rør god om når risen er ferdig. Dryss over litt chiliflakes rett før servering, disse er sterke så har du vare familiemedlemmer er det bedre å krydre sin egen porsjon.
Skyll spinaten, hakk koriander og ta kjernene ut av granateple. Bland det sammen og vend inn olivenolje og eddik
Server kylling med kokosris, spinat-granateplesalat og mango chutney.
God middag!