Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Penne
1 pakke
Salt
Grønn pesto
½–1 glass
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sitronsaft
2–3 ss
Salt
Fetaost
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan fint nytes ute som en salat.
Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend inn pesto.
Finhakk hvitløk, kutt sjalottløk i skiver, del cherrytomater i to og skjær fetaost i terninger.
Varm opp en kjele eller stekepanne med litt olje. Stek pepperonien til den er gyllen. Tilsett hvitløk og sjalottløk, og la det frese til det er blankt. Vend inn tomatene. Smak til med sitron, salt og pepper.
Fordel pasta på en tallerken. Ha pepperoniblandingen over pastaen, dryss fetaosten over og server straks.
God middag!