Gryte med svinekam, sopp, paprika og bulgur
Laktosefri

Gryte med svinekam

sopp, paprika og bulgur
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • vann
Bulgur
125 g
(Hvete)
Gul løk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Sjampinjong
100 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Tomatpuré
2 ss
Hønsebuljong
1 pakke
Smør
2 ss
(Melk)
Hvetemel
2 ss
(Hvete)
Vann
3 dl
Hjertesalat
½ stk
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
635 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
49 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt chili- eller kajennepulver i gryten hvis du liker det hett.

Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken. Rens og kutt paprikaen i terninger. Børst soppen fri for jord, og kutt de største soppene i to eller fire. De minste kan du la være hele. Skjær kjøttet i terninger.
Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 3 minutter, til den er blank. Tilsett soppen og kjøttet, og stek videre i 5–6 minutter. Bland inn paprikaen og tomatpuréen, og stek det sammen i 1 minutt. Legg grønnsakene og kjøttet over på et fat. Ha 2 ss smør, 2 ss hvetemel og hønsebuljongen i kjelen, og stek det til blandingen er jevn. Visp inn 3 dl vann, litt etter litt, til sausen har ønsket konsistens. Bland inn grønnsakene, og gi gryten et lite oppkok. Smak til med salt og pepper.
Skyll, tørk og kutt salaten i strimler. Bland salaten og 1 ss olivenolje sammen i en salatbolle.
God middag!