5 raske og gode familieretter

Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.

Vi starter med grillet gyroskjøtt i multibrød med grønnsaker og tzatziki.

– Gyroskjøtt er en fin familierett, og en kjent rett for alle som liker å reise til Hellas. Retten tar 20 til 30 minutter å lage, akkurat passe tid før sulten melder seg, sier Frank Holm, menykreatør i Godtlevert.

Se våre middager

Rask pastarett

Neste rett er pastasløyfer med svinestrimler og pepperoni i mild oste- og urtesaus. Retten er rask å lage, og er klar til å spise på kun 15 til 20 minutter.

Pastasløyfer med svinestrimler og pepperoni i mild oste- og urtesaus.
Hvis små barn ønsker å spise rene pastasløyfer, kan man legge en liten porsjon til side, før retten settes på bordet, tipser menykreatøren.

God klassiker

Svinefilet med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker er også en rett som bestilles uke etter uke. Nok en bestselger hver eneste uke, som tar 20 til 30 minutter å lage.

Svinefilet med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker
Enkel å lage, og et sikkert tips til barn som er litt kresne i matveien, sier Holm.

Kjøttkaker i brun saus

Det samme gjelder kjøttkaker med brun saus, erter, gulrøtter, poteter og tyttebær. Sausen kommer ferdig, resten lages på 1-2-3.

Kjøttkaker med brun saus, erter, gulrøtter, poteter og tyttebær.
Kjøttkakene er milde, og er en av rettene som alltid bestilles hver uke, forklarer menykreatøren.
Se oppskriften

Favorittpasta

De fleste barn elsker pasta, og har pasta carbonara høyt på ønskelisten.

– Det vises på bestillingsoversikten til Godtleverts matkasser. Pasta carbonara med bacon og grønne erter er rask å lage, og rask å spise. En sikker middagsvinner, når man ikke vet hva man skal lage, påpeker Holm.

Pasta carbonara med bacon og grønne erter