Matkasse for single

Selv om man bor alene, går det helt fint å bestille matkasse på døren. La kokkene velge menyen for deg, eller bestill selv det du liker aller best.

Det er viktig å kose seg med middag, og det er like viktig å spise gode middager når man bor alene. Med Singelkassen fra Godtlevert får man nøye porsjonerte råvarer, som gir minimalt med matsvinn. Hvis det blir rester fra middagen, har du også lunsjen klar neste dag.

Image alt text

Enkle rutiner på kjøkkenet

Singelkassen har fem gode retter hver uke. Alle rettene er enkle å lage, med få råvarer. Man kan velge mellom 5, 4 eller 3 retter i uken, men de aller fleste går for 3 retter pr uke. Målet med matkassen for single er gode middagsrutiner med lite oppvask og matsvinn.

Image alt text

Mat på 1-2-3

Godtlevert har tilpasset oppskriftene i Singelkassen for å spare tid på kjøkkenet. De fleste rettene er laget for å spare tid og oppvask. Mange av råvarene tilberedes også i samme panne eller form.

- Matlagingen går på 1-2-3 med råvarer av god kvalitet, sier Heidi Bengtson, en av kokkene hos Godtlevert.

Raske retter

Godtlevert er glad i å bruke rene råvarer. Rene råvarer i form av kjøtt, fisk og fugl, gir et mer proteinrikt måltid enn populære middager som kjøttboller og fiskekaker. Linser og bønner fra planteriket er også gode på proteiner, og brukes i mange av oppskriftene våre.

– Dampet laks med agurksalat, timian- og hvitløkspoteter med urtedressing er eksempel på rene råvarer, med noen ferdige elementer, som for eksempel urtedressing, forklarer Bengtson.

Image alt text

Tre favoritter

Singelkassen har fokus på smaker fra ulike land i verden, men det er også tradisjonsrike retter i matkassen. Sitrusstekt kylling med brokkoli- og blomkålbuketter i curry- og mangodressing, er en populær rett i Singelkassen. Det samme er også kylling i peanøttsaus med syrlig eple- og råkostsalat og jasminris.

– Peanøttsaus minner meg om gatematen i Thailand. Saftig kyllingkjøtt i en fyldig saus, med syrlig salat og hint av chili. Det er også en norsk rett blant favorittene i Singelkassen; mørbradbiff med kryddersmør og hvitløksstekte grønne bønner. Nydelig hverdagsluksus midt i uken, avslutter kokken.