Barnevennlige middager

Barnevennlig matkasse fra Godtlevert

Det er ikke alltid de voksne i familien og barna er enige om hva som er et godt måltid. En barnevennlig matkasse løser det problemet. En matkasse for familien sparer dere for tid, slik at du slipper å stresse fra jobb for å rekke innkjøp til dagens middag. Med vår barnevennlige matkasse har vi gjort jobben for deg! Vi har kalt vår barnevennlige matkasse for “Favorittkassen” – og her får du elskede og lettlagde favoritter som hele familien vil elske. Bruk heller den ekstra tiden du får til rådighet til å lage en trivelig ramme rundt et felles måltid.

Bestill Favorittkassen

Gode måltider med en barnevennlig matkasse

Et godt måltid handler ikke bare om maten. Et godt måltid favner også om stemningen rundt bordet og hyggelige samtaler. Stemningen og samtalene kan vi dessverre ikke ordne for deg, men med en matkasse for barnefamilien hjelper vi deg med for å unngå stress før måltidet. Oppskriftene er enkle å følge, og sørger for at måltidene passer både små og stores smak.


Matkasse for familien bør inneholde et variert utvalg måltider. Hos oss i Godtlevert kan du velge en barnevennlig matkasse med ulike måltider, som også barna vil elske. Hva med fiskeburger eller spennende pastaretter? Du kan velge alle måltidene selv, eller bruke våre ferdige menyer. Et lite tips; ta gjerne barna med på valget. Det gjør en matkasse for familien enda mer spennende for dem. Favorittkassen er matkassen som hele familien vil elske.

Gode måltider levert på døra med Favorittkassen

Våre barnevennlige matkasser får du levert rett på døra. Matkassen inneholder alt du trenger for et godt måltid sammen med barna. Du finner enkle steg-for-steg oppskrifter og utmerkede råvarer. Måltidene i matkassen er tilpasset antallet personer du har bestilt for, slik at du unngår unødvendig matsvinn. Lettvint og bra for miljøet!

Bestill barnevennlige middager

Slik ser en oppskrift ut
Slik ser en oppskrift ut