Glutenfri matkasse fra Godtlevert

En matkasse med glutenfrie middager fra Godtlevert passer utmerket uansett årsaken til at du spiser glutenfritt. Måltidene er varierte og enkle å tilberede. Ikke bare sparer du tid på å planlegge ukas meny, men du slipper også å dra rundt på butikker i jakt på hver enkelt råvare. Våre glutenfrie middager er tidsbesparende og selvsagt helt fri for gluten!

Spis trygt med glutenfrie middager i matkassen

Det er flere grunner til at man velger et glutenfritt kosthold. Våre glutenfrie middager passer for alle, både for deg som har cøliaki og deg som bare ønsker å unngå gluten. Måltidene er satt sammen av en god variasjon råvarer, som forskjellige typer grønnsaker og ulike typer fisk og kjøtt. Oppskriftene er detaljerte og enkle å følge, selv for deg som ikke er så erfaren på kjøkkenet.


Slik bestiller du en glutenfri matkasse

Ønsker du en glutenfri matkasse, velger du en av matkassene som passer best i forhold til dine preferanser. Du kan så fritt velge i kategorien “Glutenfri”, der vi hver uke har et stort utvalg av glutenfrie middager. Oppskriftene inneholder detaljer for allergener og energitetthet, slik at du kan velge ut fra eget behov. Dersom du velger glutenfrie middager fra menyen, er du garantert å motta en matkasse som er fri for gluten og inneholder måltider med en god balanse mellom næringsinnhold og god smak. Glutenfri matkasse er til stor hjelp når inspirasjonen for gode måltider mangler, eller rett og slett når du har dårlig tid! I tillegg er måltidene klimavennlige, da porsjonsstørrelsene minsker matsvinn.

Glutenfrie middager – Velg det som passer deg

Variasjon og fleksibilitet er stikkord som passer for en glutenfri matkasse. Du kan velge mellom ulike måltider, hvor mange dager i uken du vil ha måltider for og tidsrommet du vil ha matkassen levert. Et annet stikkord er trygghet! Våre glutenfrie middager er garantert uten gluten, og råvarene er kvalitetssikret. Lag mat uten tanke på annet enn gleden ved å samles rundt et måltid!

Slik ser en oppskrift ut
Slik ser en oppskrift ut